Over Altijd Bloemen

Wij zijn een enthousiast team. Onze basis bestaat uit 3 vakbekwame bindsters die in verschillende stijlen bloemwerk samenstellen. U kunt meekijken in onze open binderij, dat vinden we gezellig. Staat het gewenste boeket niet online of in de winkel .. we stellen samen met u een boeket samen. We binden de hele dag door boeketten en maken bloemwerk op maat. We maken bloemwerk van het landelijke frivole tot met strakke modern, wij vinden alle stijlen een uitdaging, en proberen ook altijd zoveel mogelijk keuze op voorraad te hebben zodat u kunt kiezen uit verschillende boeketten in elke kleur en prijs. We volgen de laatste trends en leveren uw boeket of plant compleet met vaas of sierpot zoals u het wenst.

Wij geven vakkundig advies zelfs bij u thuis. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bekend zijn we om onze opgemaakte glaasjes, ze gaan als warme broodjes, hierdoor ook altijd vers en super sterk.

Ons assortiment snijbloemen en groen bestaat grotendeels uit FFP FLOWERS.
Dit vinden we belangrijk, we werken milieu vriendelijk en betrekken onze bloemen van vooraanstaande leveranciers. De keuze in FFP bloemen wordt steeds groter en inmiddels bestaat onze bloemen voorraad al grotendeels uit FFP gekweekte bloemen. Wij ontvangen elke dag verse snijbloemen van de veiling in het Westland. Hierdoor hebben we een grote keuze in verse snijbloemen.

Wilt op de hoogte blijven van Altijd Bloemen, volg ons dan op Facebook. Like onze pagina en maak regelmatig kans op leuke items. Als er nieuwe collecties binnenkomen delen we dit op facebook maar ook onze jaarlijkse evenementen plaatsen we hierop.

Met onze accessoires haalt u bijzonders in huis een mooie kruik met zijden bloemen, een prachtige Brynxzlamp, leverbaar in verschillende maten, een sfeervolle aanwinst voor uw huis. Bij ons slaagt u altijd voor een passend cadeau.